RightMap - Digital karrierehåndtering

Med talentmangel der når verdenshøjdepunkter, skal organisationer/virksomheder engagere, fastholde og omskole talent. Individer værdsætter og forventer, at organisationer/virksomheder skal give karriereinsigt og udvikling, der er tilpasset mulighederne, mens organisationer/virksomheder har brug for data i realtid.

Kontakt os

Opret en kultur for karrieremobilitet og læring

Med vores ekspertise inden for teknologi og mobilitet i karriere leverer vi en end-to-end-løsning for at engagere og fastholde dine talenter. RightMap, vores karrierehåndteringsteknologi er en talentplatform, der giver dine talenter indsigt, oplæring og adgang til muligheder i hele deres medarbejderrejse.

Indsigt om selvbevidsthed

Vores indsigt er designet til at fremme selvbevidsthed, så individer kan finde de roller, som de passer bedst til. Med fokus på individuelle værdier, talenter og hvordan deres færdigheder matcher det arbejde, de ønsker at gøre i fremtiden, hjælper vi med at skabe en mobiliseret, smidig arbejdsstyrke indefra.

Muligheds pathing

Vores talentplatform hjælper individer med at bestemme deres karriereindstillinger inden for din organisation. Med lateral og progressiv pathing skaber RightMap personlige muligheder, der er kortlagt til enkeltpersoners talenter, værdier og forhåbninger.

Mentoring og coaching

At forbinde personer i din organisation forstærker en positiv kultur for karriere mobilitet og læring. RightMap matcher enkeltpersoner med komplementære færdigheder og interesser for at muliggøre coaching og vejledning.

Gig Matching

Inden for vores karriereudviklingsplatform kan medarbejdere finde en række forskellige udviklingsmuligheder, herunder: praktikpladser, spillejob, læringsmuligheder, projekter og stretchopgaver. Organisationer kan overvåge fremskridt og tilbyde nye indlærings- og udviklingsmuligheder gennem platformens instrumentbræt.

Organisatorisk talentindsigt

RightMap gør det muligt for individer, ledere og organisationer/virksomheder med værdifuld indsigt der fører til forretningssucces.