Organisations/virkomshedsrådgivning

Forretningstransformation skaber usikkerhed omkring de færdigheder, evner og lederskab, der kræves for fremtidig succes. Faktisk eksisterer ikke mere end 60% af de roller, som Gen Z-arbejdere vil udføre, ikke i dag.

Kontakt os

Right Management giver indsigt der hjælper organisationer/virksomheder med at tilpasse deres behov for arbejdsstyrke efter nuværende og fremtidige forretningsbehov. Vores datadrevet tilgang gør det muligt for os at identificere og optimere dine talentpuljer.

Hvad vi leverer

Vores skalerbare løsninger med høj touch er baseret på teknologier der er bedst i klassen, datadrevet indsigt og synlighed i realtid til aktuelle og fremtidige kompetencegap, hvilket muliggør strategisk planlægning der understøtter forretningsvækst.

  • Kompetence, karriere og rolle

    Ved at skabe en smidig karrierearkitektur giver vi medarbejderne et klart billede af karrieremuligheder, og de udviklingstrin de kan tage for at gribe dem.

  • Change Management og implementering

    En kultur for karriere mobilitet og læring er gavnlig for arbejdsgivere og ansatte. Vi hjælper organisationer/virksomheder med at skabe dette bæredygtige og dynamiske fundament for derved at tilpasse sig den skiftende arbejdsverden.

  • Talent Pipeline og generationsskifte

    Kun 13% af organisationerne/virksomhederne mener, at de har rigeligt lederskab. Vi hjælper organisationer med at tage en proaktiv tilgang ved at planlægge forud og godkende medarbejdere, der kan flytte ind i centrale lederroller.