Workforce Career Løsninger

For at sikre at talenter har de nødvendige kompetencer til de nuværende og fremtidige forretningsbehov, skal organisationer udvikle både deres medarbejdere, praksis, kultur og teknologi for at skabe fleksibilitet i deres arbejdsstyrke.

Kontakt os

Ledelsen af en arbejdsstyrke skal være et bæredygtigt og dynamisk fundament for enhver organisation. At tilbyde karriereudvikling og læringsmuligheder forbedrer arbejdsstyrkens fleksibilitet og styrker din employer branding.

Hvad vi leverer

Via organisatorisk rådgivning, digital career management og udviklingsløsninger hjælper vi individer med at trives og komme videre i efterspurgte og udviklende roller. Vores workforce career management hjælper med at udvikle de nødvendige færdigheder til både aktuelle og fremtidige strategier i organisationen. 

  • Udviklingsløsninger

    Drevet af indsigt og tilpasset en organisation og virksomhedes kultur giver vores udviklingsløsninger karriererefleksion og oplæring, hvilket sikrer, at alle ansatte kan få mest muligt ud af deres potentiale og talenter. Managerprogrammer dyrker færdigheder til effektiv karrierecoaching, mens målrettede interventioner som f.eks. Kvindeprogrammer kun adresserer specifikke interesser.


    Lær hvordan

Løsninger

Right Management hjælper virksomheder med at engagere, udvikle og fastholde deres arbejdsstyrke ved at udnytte data og indsigt til at drive talentbeslutninger. Vi hjælper organisationer med at fremskynde indsatsen ved at opbygge evnen til at tilpasse deres arbejdsstyrke til i dag - og uanset hvad fremtiden må indeholde.

Karriereovergangstjenester

End-to-end karriereovergangsstyring afbalancerer de enkelte medarbejders behov med behovet for forretningskontinuitet og minimal forstyrrelse, fra planlægning til implementering.

Lederskabsløsninger

Ledere definerer organisationens og virksomhedens kultur ved at påvirke alt fra fastholdense af medarbejdere til produktivitet i arbejdsstyrken. I et hurtigt transformerende forretningsmiljø er det vigtigere end nogensinde at have en indsigt-drevet tilgang til at identificere og udvikle ledere.

Workforce rådgivning

Byg et stærkt, talentbaseret fundament for strategiske arbejdsstyrkeinitiativer, der muliggør langsigtet vækst. Vi leverer en samarbejdsorienteret, indsigt-drevet tilgang fra planlægning af arbejdsstyrke til optimering af talenter og implementering til upskilling / reskilling.

Workforce analyser

Tag bedre, datadrevne beslutninger om dit talent, ressourcer og planlægning, og forbedrer synligheden for din arbejdsstyrke. Vores globale forretnings- og markedsundervisning skaber arbejdsmarkedsindsigt, der informerer om forretningsbeslutninger.

Data dreven kapacitet

Med udbredelsen af arbejdsstyrkedata har organisationer og virksomheder brug for en samarbejdspartner som kan hjælpe dem med at fortolke indsigt, som fremskynder strategiske og fremadrettede beslutninger. Ved at udnytte vores dybe analysefunktioner leverer vi en talentindsigt som muliggøre en optimering af arbejdsstyrken.