Career Transition Management

Right Management har hjulpet mere end 3,5 millioner mennesker med at skifte til nye karrierermuligheder, samtidig med at organisationer hjælpes med at opretholde produktiviteten og reducere risikoen gennem transformation.

Kontakt os

Med en end-to-end overgangsplanlægning og implementering hjælper vi organisationer og virksomheder med at afbalancere behovene hos de enkelte medarbejdere der søger deres næste karrieremulighed med behovet for forretningskontinuitet og minimal forstyrrelse.

Hvad vi leverer

Vores karriereovergangstjenester er skræddersyet til medarbejdere på alle niveauer i organisationen med fleksible, individuelle, 1: 1-programmer eller gruppe-levering på stedet.

 • RightChoice - individuelle outplacement programmer

  Vores karriereovergangsprogrammer gør det muligt for opsagte medarbejdere, at lande hurtigere og finde mere tilfredsstillende roller, samtidig med at de sikrer, at de forbliver støttende for dit brand.


  Lær hvordan

 • Executive Transition programmer

  Vores high-touch-løsninger, der er designet til ledende medarbejdere, kombinerer coaching, forbindelser og markedsundervisning med lederudvikling - identificering af nøgleapparat og evner til at nå personlige mål og karrieremål.


  Lær hvordan

 • Gruppe outplacement services

  For organisationer og virksomheder, der foretrækker levering på stedet, leverer vi gruppeworkshops, netværksmuligheder, konsulenttjenester og adgang til jobsøgningsexperter, hvilket sikrer en mere effektiv jobsøgning.

 • Målrettede programmer

  Vores målrettede programmer er designet til at imødegå udfordringer og behov hos specifikke grupper, herunder dem, der overgår til pension eller vender tilbage til arbejde efter en karrierepause.

Løsninger

Right Management hjælper virksomheder med at engagere, udvikle og fastholde deres arbejdsstyrke ved at udnytte data og indsigt til at drive talentbeslutninger. Vi hjælper organisationer med at fremskynde indsatsen ved at opbygge evnen til at tilpasse deres arbejdsstyrke til i dag - og uanset hvad fremtiden må indeholde.

Workforce Career management

Workforce Career Management skal være et bæredygtigt og dynamisk fundament for din organisation. Det forbedrer arbejdsstyrkens smidighed og forbedrer arbejdsgivermærket ved at levere karriereudvikling og læringsmuligheder - de ting, som medarbejderne ønsker mest.

Lederskabsløsninger

Ledere definerer organisationens og virksomhedens kultur ved at påvirke alt fra fastholdense af medarbejdere til produktivitet i arbejdsstyrken. I et hurtigt transformerende forretningsmiljø er det vigtigere end nogensinde at have en indsigt-drevet tilgang til at identificere og udvikle ledere.

Workforce rådgivning

Byg et stærkt, talentbaseret fundament for strategiske arbejdsstyrkeinitiativer, der muliggør langsigtet vækst. Vi leverer en samarbejdsorienteret, indsigt-drevet tilgang fra planlægning af arbejdsstyrke til optimering af talenter og implementering til upskilling / reskilling.

Workforce analyser

Tag bedre, datadrevne beslutninger om dit talent, ressourcer og planlægning, og forbedrer synligheden for din arbejdsstyrke. Vores globale forretnings- og markedsundervisning skaber arbejdsmarkedsindsigt, der informerer om forretningsbeslutninger.

Data dreven kapacitet

Med udbredelsen af arbejdsstyrkedata har organisationer og virksomheder brug for en samarbejdspartner som kan hjælpe dem med at fortolke indsigt, som fremskynder strategiske og fremadrettede beslutninger. Ved at udnytte vores dybe analysefunktioner leverer vi en talentindsigt som muliggøre en optimering af arbejdsstyrken.