Ledercoaching

Mere end 93% af lederne, der modtog coaching fra Right Management, rapporterer at de er i stand til at integrere den viden og de færdigheder, der læres gennem coaching direkte i deres job.

Kontakt os

Styrk dine ledere til at skabe - og opretholde - forandring

Forbered dine ledere på at møde udfordringerne i dag og fremtiden. Vores Leader Coaching-løsninger hjælper med at opbygge et solidt fundament af færdigheder, kompetencer, adfærd og selvtillid.

Målrettet coaching

Målrettet coaching er et 3- til 4-måneders program skræddersyet til at adressere et specifikt vækstområde inden for en kort tidsramme, for derved at nå specifikke forretningsmæssige mål. Det kan omfatte udvikling af en ny lederegenskab (for at fremskynde præstationer, frigive talent eller tør at lede) eller hjælpe ledere til at styre en afsporende opførsel anderledes.

Executive / Ledercoaching

Vores bedste løsning med individuel påvirkning er et holistisk 6- til 12-måneders program for ledere og ledere. Enkeltpersoner tilpasses organisatoriske mål og arbejder med en coach og ofte en HR-leder og / eller den enkeltes manager.

Fremskynd onboarding

Fremskyndelse af onboarding hjælper nyudnævnte ledere med at påtage sig deres nye rolle, afklare forventninger, identificere vigtige interessenter og udvikle en handlingsplan for succes i et sikkert, fortroligt miljø.

Færdighedsbaseret coaching

Denne virtuelle løsning er beregnet til ledere med store potentialer, nye og mellemledere, der ønsker at blive bedre inden for de mest efterspurgte udviklingsområder. Programmer leveres af globale eksperter inden for specifikke emner.

Læring af applikationscoaching

For deltagere i lederudviklingsprogrammer forbedrer Learning Application coaching individuelle resultater ved at styrke integrationen og anvendelsen af ​​ny viden. Programlængder varierer efter kompleksitet og indhold.