Ledervurdering

Valg af ledere er en af ​​de vigtigste beslutninger, en virksomhed træffer, men alligevel mener 87% af organisationerne ikke, at de har fremtidige ledere identificeret til at udfylde kritiske roller.

Kontakt os

Vores vurderingsmetode giver målbare resultater

Uanset om du ansætter nyt talent, afdækker eksisterende højpotentialer eller afgør om en person er klar til at påtage sig den næste rolle, vil Right Management's vurderingsmetode give dig mulighed for at identificere de bedste ledere for nu og for fremtiden. Vores gyldige og pålidelige vurderingsmetode giver organisationer objektive data om den enkeltes sandsynlighed for succes. Resultater kan også udnyttes til at udvikle selvbevidsthed og coaching for ledere.

 

Vurdering af beslutningstagning

Vores holistiske datadrevne tilgang til udvikling, inspirerer talentfulde ledere til at lykkes. Implementereret som et selvstændigt tilbud, eller kombineret med coaching og udviklingsmuligheder, hjælper vi organisationer med at vælge den bedste person til rollen(eksternt eller internt), samt skabe personlig indsigt i individets selvopfattelse, færdigheder, evner samt målområder for vækst.

Vurdering med henblik på udvikling

Vi benytter evalueringerne for således at kunne informere dig bedst muligt når du skal træffe strategiske beslutninger om din arbejdsstyrke – uanset om du ansætter, skal identificere et talent med højt potentiale, eller hvis du sigter mod at udvikle dine medarbejdere.

Vi hjælper dig med at optimere dine budgetter således du investerer i udviklingen bedst muligt, både i forhold til evner men også i forhold til medarbejdereadfærd.

Vores vurderinger leverer objektiv data, og denne er nøje valideret og omhyggeligt valgt.

Forbedring af salgseffektiviteten med vurdering

Dagens salgsorganisationer kræver en unik type talent for at leverer bedst muligt. Vores holistiske vurderingsmetodologi tager udgangspunkt i en skræddersyet tilgang for at kunne identificerer talent, som vil sikrer din virksomhed mere forretning. Vores vurdering- og analyseeksperter leverer datadrevne oplysninger for således at give mulighed for effektive beslutninger om salgstalent og ikke mindst generere ROI.